Voedingsdeskundige Lille - Beyens Tinne
Ik studeerde in juni 2003 af als gegradueerde in de voedings- en dieetkunde. In februari 2004 ben ik beginnen werken als zelfstandig diëtiste in een fitnesscentrum in Leuven, waar ik naast dieetadvies ook bewegingsadvies gaf. Deze job combineerde ik met de studie regent voeding. In 2006 studeerde ik af als regente voeding en verzorging (met onderscheiding).
Momenteel werk ik voltijds als zelfstandig diëtiste. Ik leid een zelfstandige praktijk in Lille. Je kan bij mij terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning, voor alle voedingsgerelateerde vragen en behandelingen. In 2004 en volgde ik een cursus sportvoeding aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Daarnaast volg ik gezondheidscongressen en blijf ik op de hoogte van de vakliteratuur.
Als diëtiste vertrek ik altijd vanuit een anamnese. Dit is een uitgebreide vragenlijst waarbij ik de huidige voedingsgewoonten en levensstijl van de cliënt naga. Op basis van de individuele voorkeur en gewoonten van de cliënt stellen we dan samen een dieet op da voorziet in alle noodzakelijke voedingsstoffen. Samen bespreken we hoe de nieuwe gewoonten een deel uit kunnen maken van uw leven.
Elk dieetadvies wordt ondersteund door een meting van de lichaamssamenstelling. BIA staat voor “Bio-electrische Impedantie Analyse”. Het is een betrouwbare en veilige meting die informatie geeft over de verhouding tussen de hoeveelheid vet, vocht en spiermassa die in uw lichaam aanwezig is. Deze methode wordt ook bij diverse medische toepassingen zoals nierdialyse, hartonderzoek en zelfs fundamenteel wetenschappelijk onderzoek betreffende de voeding gebruikt.
Als diëtiste ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en ik ben een door het RIZIV erkende diëtiste.
Beyens Tinne
- Wechelsebaan 60
2275 Lille - Routebeschrijving
- E-mail sturen
- Toon telefoonnummer
DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Beyens Tinne. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.